Ѓорѓе Балашевиќ

Три години по смртта на Балашевиќ, иницијатива да се организира концерт во негова чест

Три години по смртта на новосадскиот кантавтор и уметник Ѓорѓе Балашевиќ, на социјалните мрежи беше предложена иницијатива секоја година на 19 јануари да се организира концерт...