Ѓорѓи Трендафилов не е пример за дискриминирани Бугари во Македонија

СОЊА КРАМАРСКА Ѓорѓи Трендафилов, некогашниот популарен портпарол, собеседник на многу новинари, пријатна личност од македонската политика, изненадувачки застана на чело на колоната на „Бугари во Македонија“...