Пораст на цените од денес: Поскапуваат горивата, лебот, брашното,маслото, млекото, оризот и јајцата

Од денеска престануваат да важат дел од антикризните мерки што Владата ги воведе во март со цел ублажување на последиците од енергетската криза и заштита на...