Обвинителството гони воспитувачка од Автокоманда која повредила дете по глава во градинка

Скопското основно јавно обвинителство поднесе обвинителен предлог против воспитувачка за физичко насилство врз дете. Според обвинителството на 1 септември 2021 година, обвинетата 48-годишна воспитувачка во детска...