СДСМ: Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ не сработеа ништо во интерес на граѓаните и општините

Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ се најголемо разочарување, во првите месеци од мандатот не сработеа ништо во интерес на граѓаните и општините. Нема ниту еден свој проект реализиран од нивната...