МВР: ЕБР и граничната полиција учествуваа во спасувачка мисија на Чокалица

МВР активно се вклучи во гасењето и превенирањето на пожарите во државата. И во изминатото деноноќие  со несмален  интензитет  продолжија   активностите  на целата територија на Република...