Грчки археолог 15 години во потрага по гробот на Александар Македонски

Повеќе од петнаесет години, грчкиот археолог Калиопa Лимнеос-Папакоста го бара Златното руно на античката историја, непроценливата гробница на Александар Велики. За сите овие години, таа и...