Грчкиот пилот што ја задави сопругата осуден на 27 години, испратен е во еден од најлошите затвори во Европа

Семејството на убиената Британка вчера ја поздрави 27-годишната затворска казна изречена на нејзиниот „омразен“ сопруг убиец. Таткото на госпоѓица Крауч, Дејвид, предвиде дека 34-годишниот грчки пилот...