Сојуз на стопански комори: Да се продолжи грејс периодот за „Ковид 3“ заради ликвидноста на претпријатијата

Неопходно е да се донесе одлука за продолжување на грејс периодот за враќањето на кредитите од кредитната линија Ковид 3 кои беа дистрибуирани преку Развојна банка,...