Грвала: Тензијата на косовско-српската граница е еднострано предизвикана од Србија

Министерката за надворешни работи на Косово, Доника Грвала вели дека одлуката на косовската Влада за реципроцитет со Србија за регистерските таблички е во согласност со договорот...