Костадиновска-Стојчевска: Споменот за Тоше зборува за трагите на нашето постоење

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска, во рамки на престојот во Крушево, ја посети Спомен-куќата на Тоше Проески на Гумење. Според министерката, споменот за Тоше говори...