Судот во Бразил пресече: Густаво Кертен затајувал данок

Проценките се дека трикратниот победник на Ролан Гарос должи седум милиони бразилски реали или околу два милиона американски долари. Тој доби шанса да избегне затвори ако ги уплати средствата во државната каса