(Фото+Видео) Хакан Бојав од серијата Балканска приказна: Дијалектот на којшто зборуваат Турците во Скопје е тежок за мене

„Балканска приказна“ која со својата прва епизода е најгледана ТВ серија во Турција, а истата се снима во Скопје, привлече големо внимание не само со својата...