Европол: Уапсени се седум сајбер-криминалци поврзани со хакерската група „Ревил“

Од февруари до денеска се уапсени седум сајбер-криминалци поврзани со хакерската група „Ревил“, поради неколку илјади опасни сајбер-напади, соопшти Европол. Осомничените, од кои двајца биле приведени...