Младите на БЕСА: Херои на ВМРО-Ибрахими и Јакупи од ДИК

Форумот на младите на БЕСА денеска, пред музејот на ВМРО кој го именуваа како музеј на ВМРО “Али Ахмети”, доделија награди на “Херои на ВМРО” на две лица, за кои велат дека најмногу придонесоа за резултатот од изборите на ВМРО.