Нова лидерска за начелен договор или нов конкретен датум за избори

Средбата е закажана во вторник кај претседателот Стево Пендаровски, а конечната одлука ќе зависи од стручните анализи и препораките на Комисија за заразни болести и здравствените власти поради пандемијата на ковид-19