Хрватскиот свештеник кој претепа калуѓерка, излезе од затвор и нападна друга жена

Свештеникот Домагој Келава од Сукосан неколку дена откако бил пуштен од затворот каде бил испратен поради физички напад на калуѓерка, претепал друга жена, јавуваат хрватските медиуми....