Поделени хуманитарни пакети за Курбан Бајрам на подрачјето на општина Центар

Денеска по повод муслиманскиот празник Курбан Бајрам, Општинската Организација на СДСМ Центар подели хуманитарни пакети наменети за социјално ранливите семејства од подрачјето на општината.  Во духот...