Грчкиот суд го прекина судскиот процес против 24 хуманитарни работници обвинети за шпионажа, во тек е друга постапка

Судот на грчкиот остров Лезбос денеска ја прекина постапката против 24 хуманитарни работници на островот, обвинети за шпионажа, со што заврши спорниот судски процес што беше...