Булингот на социјалните мрежи може да стане „од играчка-плачка“ – моќна порака во филмот „Сестри“ на Дина Дума

Од Битола за НОВА ТВ, Ана Василевска По вчерашната проекција на филмот „Сестри“ во режија на Дина Дума на отворањето на 42. издание на ИФФК „Браќа...