Анализа на ИФИМЕС – Отворен Балкан: Инструмент за справување со кризи – зима 2022/23

Меѓународниот институт за блискоисточни и балкански студии  ИФИМЕС од Љубљана, Словенија, подготви анализа за актуелната политичка ситуација во Западен Балкан по повод неодамна одржаниот самит на лидерите на...