Јовески и Краснов: Соработката е основа за поуспешна борба со криминалот

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија, Љубомир Јовески, оствари средба со генералниот обвинител на Руската Федерација Игор Краснов. Во рамки на досегашната успешна соработка помеѓу двете...