Игор Тантуровски реизбран за претседател на Антикорупциска комисија

Игор Тантуровски уште една година ќе биде на чело на Антикорупциската комисија. На денешната седница членовите на комисијата едногласно го избрале Тантуровски повторно за претседател, соопштија...

Антикорупциска побара истраги од ОЈО за функционери од СДСМ

На јавна седница, што е ретка практика на Антикорупциска (ДКСК), Комисијата денеска ги разгледуваше претставките на дополнителниот заменик-министер за внатрешни работи, Оливер Андонов кон Оливер Спасовски,...