Game of Thrones: Неколку реалистични предвидувања

Ќе има исполнети ветувања и пророштва, раскинати сојузништва и листи за убивања кои уште чекаат. Едно е сигурно - зимата доаѓа со полна снага. И додека е тешко да се превдиви кој ќе го преземе железниот трон, сепак, некои предвидувања се возможни