МНР: На погребот на Аки Рахимовски присуствуваше амбасадорот на Северна Македонија во Хрватска, Миљаим Фетаи

– Нашиот амбасадор во Хрватска Миљаим Фетаи присуствуваше вчера на погребот на регионалната музичка ѕвезда со македонско потекло Аки Рахимовски во Загреб а националното знаме со...