Владата ги поништи одлуките на Мизрахи за в.д. директори на центри за социјална работа

Поништени се решенијата за разрешување од должност и именување на в.д. директори во јавните установи – меѓуопштински центри за социјална работа во Штип, во Битола, во Пробиштип, во Валандово, во Прилеп и во Радовиш

Именувања: Маричиќ национален координатор за ЕУ, Забрчанец за стратегиски кому

Владата го именува Бојан Маричиќ за Национален координатор за интеграција во Европската Унија, Берлински процес и регионална соработка, а Марјан Забрчанец за Национален координатор за стратегиски...