Заев: Во постојан раст е економската активност во Технолошко развојните индустриски зони, за 8 отсто повеќе работни места

„Во моментов во зоните работат 14.240 наши сограѓани, а се очекува ваквиот тренд да продолжи во наредните месеци, бидејќи во дел од компаниите се спроведуваат процедури...