ГОРДИТЕ РОДИТЕЛИ НА БЕХРА: Пресреќни сме што Бехра конечно е дома со нас, ја оставивме во рацете на докторките и на Господ, и фала им што сѐ испадна како што треба

Садетин и Несрин Узеирови не можат да ѝ се изнагледаат на својата ќеркичка Бехра, која завчера стаса во својот дом во велешкото село Јаболчиште, по 67...

Гинекологија: Ниту бебе во инкубатор не беше загрозено од кусиот прекин на струја

Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство – Скопје соопшти дека ниту едно од критичните новороденчиња во инкубатор не беше доведено во животно загрозувачка состојба ниту пак,...