ГОБ „8 септември“ се заблагодарува за донациите од македонските фудбалери и иноватори

Од ГОБ „8 септември“ изразуваат јавна благодарност до македонските фудбалски репрезентативци за донираната медицинска опрема во борбата против ковид-19. За иницијативата и акцијата што ја почнал...