Од понеделник на Телма стартува „Инсајдер“- нова ТВ серија

„Инсајдер“ е социјано ангажирана тв серија која се осврнува на деликатни теми од актуелната стварност, преку случките во редакција на истоимен неделен магазин, што се занимава со истражувачко новинарство