Финансиската полиција во акција: Кои невладини добиле пари од УСАИД

Извршната директорка на „Фондацијата Отворено општество“, Фани Каранфилова-Пановска, и Бојан Маричиќ од „Евро тинк“ денеска информираа дека последните три дена имаат засилено присуство на финансиска полиција...