Институт за Европски политики Скопје: Нов извештај на ЕК без изненадувања

Презентацијата на пакетот за проширување во Комисијата за надворешна политика од страна на комесарот Вархеји беше видливо во сенка на блокираниот пристапен процес на Северна Македонија...