Расте раздорот помеѓу Москва и Вагнер групата додека битката за Бахмут достигнува кулминација

Интензивните борби продолжуваат во и околу источниот украински град Бахмут, додека Кијив и Москва  се борат со недостиг на муниција и зголемени жртви, а односите помеѓу...