Интервју со Ана Петровска-Кандидат за градоначалник на Скопје поддржана од НВО „Зелен Хуман Град“

НоваТВ ги покани на интервјуа, кандидатите за градоначалници на скопските општини и Градот Скопје, од сите поголеми партии и независни листи. Оние што досега одговорија позитивно...