За првпат награда за Invest North Macedonia од Меѓународниот трговски совет од Вашингтон

Во категоријата најдобар менаџер награда доби Мевлудин Ибиш менаџер на македонската компанија Даути Комерц, еден меѓу 10тина домашни компании кои поднесоа апликации во повеќе категории на годинешниот светски...