Митреска: Ценовните притисоци кои се забележителни, се привремени-нивниот извор внимателно го следиме!

„Исто како и во еврозоната, и во земјите од регионот, одредени ценовни притисоци се забележуваат и во македонската економија. Засега, слично како и другите централни банки,...