Бујар Османи на „Ќафасан“: Надзор на стоп шоп терминалот меѓу Македонија и Албанија

Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи, објави видео на неговиот Фејсбук профил во кое наведува дека врши проверка на имплементацијата на проектите што се спроведуваат со...