Република Северна Македонија ќе дисеминира знаење на Црна Гора за искористување на средства од ИПАРД

Северна Македонија ќе дисеминира знаење на Црна Гора за искористување на средства од ИПАРД и воведување на ИАКС систем, информираат од Агенцијата за финансиска поддршка во...