Европските социјалисти и демократи почнаа да се „загреваат” за изборите во 2024 со напад врз Европската народна партија

Пишува: Борјан Јовановски Иратсе Гарсија, шеф  на пратеничката група на социјалистите и социјалдемократите во Европскиот парламент ги повика прогресивците од двете страни на Атлантикот да се...