Пронајдено исчезнато деветгодишно дете во радовишко Покрајчево

Веднаш по пријавувањето полициски службеници од Полициската станица Радовиш, екипа од Територијалната противпожарна единица и граѓани започнале пребарување на теренот и денеска малолетникот бил пронајден во...