Лидерите со честитки по повод Рамазан

Лидерите на земјава по повод Рамазанските пости упатија честитки преку медиумите до сите граѓани од исламска вероисповед. Претседателот Ѓорге Иванов упати честитка до поглаварот на Исламската...