Сведок во „Титаник 3“: Алими и Гури прашаа дали може да се прават далавери и земаа дел од записниците

Ремзие Бислимова, која била член на Изборната Комисија во Чаир, под заклетва и со обезбеден судски преведувач даде исказ за случувањата во просторијата за статистика вечерта по гласањето на локалните избори во 2013 година