Пет лица, меѓу кои и градоначалникот на Петровец испрале над половина милион евра од општинатa-откри вицепремиерот Николовски

Над половина милион евра биле злоупотребени во општина Петровец, откри вицепремиерот за борба против корупцијата, Љупчо Николовски. Тој кажа дека во месец мај од страна на...