Закана со бомба МНР

(ФОТО/ВИДЕО) Десет училишта, МНР, Ист Гејт Мол, ГТЦ и Џевахир –  евакуирани поради закана за подметната бомба

Девет скопски училишта и едно во Кавадарци, како и Министерството за надворешни работи, ГТЦ, Џевахир сити и трговскиот центар „Ист гејт“ утрово добиле закана за поставена...

Закана со бомба во Ист гејт мол

Во дирекцијата на Ист гејт мол, пристигнала закана со бомба. Преземени се мерки за евакуација на вработените и посетителите. Пред два дена закана со бомба имаше...