Ковачевски на ФБ за невработеноста која достигнала историско најниско ниво од 15,2 отсто

И во услови на двегодишна економска криза, невработеноста постојано паѓа, а последните податоци покажуваат дека таа е на историски најниски 15,2 отсто, објави денеска на својот...