Европско истражување: Короната го подигна нивото на стрес

Овогодинешното истражување опфаќа 15 земји: Австрија, Белгија, Чешка, Франција, Германија, Италија, Казахстан, Холандија, Полска, Португалија, Романија, Србија, Шпанија, Швајцарија и Обединетото Кралство. Дури 40 отсто од...