Тупанчески: Моделот за избор на шеф на обвинителството за организиран криминал покажа слабости, треба построги правила и критериуми

Министерот за правда Никола Тупанчески смета дека изборот на шеф на обвинителството за организиран криминал и корупција покажал слабости и дека е неопходно да се пристапи...