Пендаровски до партиите: Никој не е вечно на власт, отворете ги изборните листи

Лично сметам дека намалувањето на бројот на изборните единици со непостоечки или минимален изборниот праг, како и отворените листи, имаат потенцијал да ја збогатат парламентарната дебата...