На изложбата „Emersions: archive vivante“ во Париз објавена фотографија на претседателот Глигоров и уметничка слика на Манев

Во Меѓународниот град на уметностите во Париз, Франција, од 10 јануари до 30 јуни е поставена големата изложба „Emersions: archive vivante“ („Повторно надвор: жива архива“), која...