Славица Грковска од Љупчо Николовски ја презеде функцијата вицепремиер за борба против корупција и криминал, одржлив развој и човечки ресурси

Во Кабинетот за борба против корупција и криминал, одржлив развој и човечки ресурси, денеска се изврши примопредавање помеѓу досегашниот вицепремиер Љупчо Николовски и сегашната вицепремиерка Славица...